Φθηνά γυαλιά οράσεως και ηλίου

Φθηνά γυαλιά οράσεως και ηλίου

Πολλοί από εμάς έχουμε την ανάγκη να αγοράσουμε
Φθηνά γυαλιά οράσεως και ηλίου

Και πολλοί θα θέλαμε να είναι όσο το δυνατόν πιο καλά για τα μάτια μας. Τα ερωτήματα όμως είναι πολλά.
Συγκεντρώσαμε τα περισσότερα ερωτήματα που προκύπτουν για αυτό το ζήτημα και σας δίνουμε όλες τις απαντήσεις!

Φθηνό = Κινέζικο = Κακό προϊόν;

Τα φθηνά γυαλιά δεν προέρχονται απαραιτήτως από την Κίνα. Ανά τον κόσμο υπάρχουν χιλιάδες εργοστάσια που φτιάχνουν γυαλιά. Όσο μεγαλύτερο το εργοστάσιο, τόσο περισσότερα γυαλιά μπορεί και να παράγει. Εάν το εργατικό προσωπικό είναι και χαμηλού κόστους, αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσεις σκελετούς σε οικονομική τιμή.
Επίσης δεν ισχύει ότι οτιδήποτε προέρχεται από την Κίνα είναι κακής ποιότητας. Πάντα υπάρχει για τον έμπορο η επιλογή να διαλέξει την ποιότητα που θέλει.
Οι πιθανότητες να βρείτε ένα πραγματικά κακό ‘ψεύτικο’ και μη πιστοποιημένο προϊόν σε οπτικό κατάστημα είναι μηδαμινές.
Όταν όμως κάνεις online αγορές , οι πιθανότητες λάθος επιλογής αυξάνονται. Βεβαιώσου ότι η ιστοσελίδα ανήκει σε οπτικό, ή ότι συνεργάζεται με κάποιο οπτικό κατάστημα πριν προβείς σε αγορά. Αυτό θα σου δώσει τη σιγουριά ότι υπάρχει ένας επαγγελματίας οπτικός από πίσω ο οποίος δε θα έδινε ‘ψεύτικο’ προϊόν που ενδεχομένως να βλάψει την όρασή σου.

Τι να προσέξεις:
Δώσε προσοχή στις ακόλουθες προδιαγραφές για να είσαι σίγουρος για την αγορά σου!

  1. Τα γυαλιά ηλίου πρέπει να είναι απορροφητικά στην ηλιακή ακτινοβολία
  2. Να είναι οπτικά κατεργασμένα, όπως και τα κρύσταλλα οράσεως.
  3. Να έχουν αντοχή στην πίεση, με σκοπό την αποφυγή ατυχημάτων.
  4. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στους σκελετούς γυαλιών ηλίου θα πρέπει να μην προκαλούν ερεθισμούς ή αλλεργίες στο δέρμα.

 Μην αγοράζεις ποτέ γυαλιά ηλίου από το δρόμο. 100% ΔΕΝ είναι οπτικά προϊόντα και είναι επικίνδυνα για τα μάτια σου, αφού δεν απορροφούν τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Τιμή – Πόσο κοστίζουν;

Δημιουργήσαμε τα EyeStar για να προσφέρουμε σε εσένα που εκτιμάς την ποιότητα, αλλά πρέπει να κάνεις και οικονομία, ένα γυαλί που θα έχει τις καλύτερες προδιαγραφές στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.
Τα γυαλιά είναι δικά μας σχέδια που στέλνονται σε μεγάλα εργοστάσια που κατασκευάζουν σκελετούς για πολλές μεγάλες μάρκες. Είναι φτιαγμένα από 100% Acetate, το καλύτερο υλικό για κοκάλινα γυαλιά που αντέχουν στον χρόνο.
Οι φακοί οράσεως και ηλίου παράγονται στη Γερμανία, αλλά τοποθετούνται σε συνεργαζόμενα οπτικά καταστήματα στην Αθήνα.
Η τιμή είναι πάντα ίδια : 79,00 ευρώ. Είτε διαλέξεις ηλίου, είτε οράσεως, η τιμή δεν αλλάζει. Στα γυαλιά μπαίνουν και οφθαλμικοί φακοί με τους βαθμούς σου, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Γιατί είναι τόσο φθηνά;

Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, διαλέγοντας να πάμε κατευθείαν στα εργοστάσια και φέρνοντας  οι ίδιοι τα προϊόντα στα γραφεία μας, χωρίς να εμπλακούνε πωλητές και άλλες εταιρείες. Επιπλέον δεν έχουμε κατάστημα με τρέχοντα έξοδα. Οι πωλήσεις μας γίνονται αποκλειστικά online. Με αυτόν τον τρόπο γλυτώνουμε πολλά επιπλέον έξοδα και κόστη.

Απολαύστε λοιπόν την ιστοσελίδα μας EYESTAR.GR, δείτε όλους τους σκελετούς με την ησυχία σας και κάντε τις αγορές σας χωρίς δεύτερες σκέψεις.
Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε μια καθαρή και ξεκούραστη όραση και πολλά χαμόγελα.