Γυαλία ηλίου για οδήγηση

Γυαλία ηλίου για οδήγηση

  • eyestar
  • 2 Ιουλίου 2016
  • front page, Uncategorized
  • Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Γυαλία ηλίου για οδήγηση

Γυαλία ηλίου για οδήγηση

Είναι γνωστές οι επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας στα μάτια μας και η προστασία τους επιτυγχάνεται μόνο με τη χρήση γυαλιών ηλίου UV PROTECTION. Το μήκος κύματος, το οποίο είναι βλαπτικό για την υγεία των ματιών μας, βρίσκεται περί τα 400 nm, γι’ αυτό και τα γυαλιά που επιλέγονται, θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη ‘UV 400 protection’.

Είναι σημαντικό να προστατεύουμε τα μάτια μας από την ηλιακή ακτινοβολία….ακόμη πιο σημαντικό όμως είναι όλοι οι οδηγοί να χρησιμοποιούν γυαλιά ηλίου κατά την οδήγηση για λόγους ασφαλείας. Πόσες φορές σας ενόχλησε ο ήλιος ενώ οδηγούσατε; Πόσες φορές έχετε δανειστεί τα γυαλιά του συνοδηγού σας ακόμη κ αν δεν σας ταίριαζαν; Η ασφάλεια και η όραση είναι άρρηκτα συνδεδεμένες…

Συχνά οι οδηγοί παραπονιούνται ότι δεν είναι ικανοποιημένοι με τα γυαλιά ηλίου τους… Στο EyeStar θα βρείτε όσα χρειάζεστε ώστε ακόμα και οι πιο απαιτητικοί να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει! Επιλέγετε ανάμεσα στα τρία δημοφιλέστερα χρώματα -πράσινο, καφέ και γκρί – και εμείς σας τα στέλνουμε στο σπίτι! Γρήγορα και οικονομικά!

 

Γυαλία ηλίου για οδήγηση

 

Η Ευρωπαική Ένωση Οπτομετρών  τονίζει ότι η όραση των  αυτοκινητιστών δε θα πρέπει να περιορίζεται στην περιφέρεια από  γυαλιά ηλίου.  Οι φακοί δεν πρέπει να υπερβαίνουν ένα ορισμένο επίπεδο χρωματισμού,  προκειμένου να γίνονται αντιληπτά τα χρώματα στους φωτεινούς σηματοδότες.

βρες ολα τα σχέδια Ηλίου ΕΔΩ!