Γυαλιά πρεσβυωπίας – Δυσκολία στην κοντινή όραση

Γυαλιά πρεσβυωπίας – Δυσκολία στην κοντινή όραση

Τι είναι η πρεσβυωπία και τι λύσεις υπάρχουν;

Τα γυαλιά πρεσβυωπίας είναι απαραίτητα για όσους έχουν δυσκολία στην κοντινή όραση.

Τι είναι η πρεσβυωπία;

Πρεσβυωπία ονομάζεται η δυσκολία ευκρινούς εστίασης σε κοντινά αντικείμενα (π.χ. διάβασμα βιβλίου). Το φαινόμενο αυτό οφείλεται στην μείωση της ελαστικότητας του φακού και εμφανίζεται σε όλα τα άτομα άνω των 40 ετών.

Τι λύσεις υπάρχουν;

1. Γυαλιά: πρεσβυωπικά, διπλοεστιακά, ή πολυεστιακά γυαλιά.

2. Φακοί επαφής: πολυεστιακοί φακοί επαφής.

Ποια είναι η πιο συνηθισμένη αντιμετώπιση;

Τα πρεσβυωπικά γυαλιά είναι η πιο συνηθισμένη λύση. Χρησιμοποιούνται μόνο για μια απόσταση, π.χ. μόνο για διάβασμα. Στα EyeStar μπορείς να βρεις πολλούς μοντέρνους σκελετούς σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Αναλόγως τη χρήση που θα κάνεις, θα πρέπει να είναι και το σχέδιο του σκελετού.
Π.χ.: Εάν διαβάζεις πολύ, ένας σκελετός με μεγάλο πεδίο θα είναι πιο άνετος για σένα.
Εάν όμως χρειάζεσαι το πρεσβυωπικό γυαλί κυρίως στο γραφείο και θα πρέπει ταυτόχρονα να σηκώνεις το βλέμμα για να μιλάς με πελάτες, ένας πιο μικρός σκελετός με ευθείες γραμμές στο πάνω μέρος, θα σου φανεί πιο χρήσιμος. Διότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να κοιτάς ταυτόχρονα πάνω από τον σκελετό για να βλέπεις μακριά.

Προσοχή! Με τα πρεσβυωπικά γυαλιά δεν κοιτάμε ποτέ μακριά. Είναι μόνο για την κοντινή όραση.

Μόλις διαλέξεις το σχέδιο που επιθυμείς συμπλήρωσε τους βαθμούς σου στη συνταγή που θα σου εμφανιστεί ή κάνε upload τη συνταγή του γιατρού σου. Εμείς θα βάλουμε τα κρύσταλλα που χρειάζεσαι και θα σου στείλουμε το καινούργιο σου πρεσβυωπικό γυαλί στο σπίτι.
Οικονομικά και με σιγουριά για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, θα μπορέσεις να χαρείς το διάβασμα πάλι!

Όλα τα γυαλιά EyeStar είναι υψηλής ποιότητας και φτιάχνονται με τους βαθμούς σου από έμπιστους οπτικούς. Τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούμε είναι 100% οφθαλμικά και έχουν αντιχαρακτικές και αντιανακλαστικές επιστρώσεις, όπως συνιστούν οι οφθαλμίατροι.

Δείτε ΕΔΩ τα γυαλιά οράσεως EyeStar.