Η Φιλοσοφία μας

Η Φιλοσοφία των EYESTAR

Η Φιλοσοφία των EYESTAR

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα , αληθινά γυαλιά στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Μόνο με 79.00€ μπορούν να γίνουν δικά σας!

Συμπεριλαμβάνονται οι φακοί ηλίου ή οράσεως με τους βαθμούς σας, ενώ αποστέλλονται εντελώς δωρεάν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Κατασκευασμένα από 100 % φυσικό υλικό acetate που χρησιμοποιείται από τους μεγαλύτερους οίκους. Τα γυαλιά EYESTAR κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο με τα πιο επώνυμα γυαλιά. Μέχρι να φτάσουν στα χέρια σας έχουν περάσει από 42 ολόκληρα βήματα παραγωγής που σας εγγυώνται άψογη ποιότητα.

Προμηθευόμαστε τους φακούς από τον επίσημο αντιπρόσωπο της ΗΟYA στην Ελλάδα. Έτσι τα γυαλιά σας έχουν επώνυμους φακούς με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Όλοι μας θαυμάζουμε τη μόδα της κάθε σεζόν και μας αρέσει να δοκιμάζουμε τις νέες τάσεις.Τα γυαλιά αποτελούν τη λεπτομέρεια εκείνη που μπορεί να απογειώσει την εικόνα σου. Ιδίως για εκείνους που τα φορούν όλοι μέρα, η αγορά ενός καινούργιου σκελετού είναι μια δύσκολη απόφαση που πρέπει να πάρουν, αφού θέλουν το γυαλί να ταιριάζει και στην προσωπικότητά τους.
Μπήκαμε λοιπόν σε σκέψεις με ποιον τρόπο θα μπορεί κάποιος να έχει καινούργια, μοντέρνα γυαλιά (και ίσως και περισσότερο από ένα) και να τα συνδυάζει ανάλογα με το ντύσιμο και το στυλ του.

Έτσι δημιουργήσαμε για εσάς το EyeStar, ένα online shop με γυαλιά υψηλής ποιότητας και design σε μια σούπερ ελκυστική τιμή!

Ο καθένας μας αξίζει ένα ωραίο γυαλί… και ίσως και δύο, και τρία!